Szeretettel üdvözlöm Kedves Vásárlóinkat!emike_neni.JPGSzabados Jánosné vagyok a péceli Szent Korona Patika tulajdonosa.

A patika Pécel Város Egészségügyi Központjában fekszik, közel az M 0-as autópályához.

A gyógyszertár a betegek, illetve vásárlók igényei szerint lett kialakítva.

Tágas parkoló fogadja a vásárlókat, a bejárat megközelítése kényelmes a mozgássérültek és a babakocsival közlekedők számára is.

A helyi lakosság igényeit felmérve, illetve a legközelebbi orvosi rendelő rendelési idejéhez igazítva alakítottuk ki nyítvatartásunkat:

hétfőtől – péntekig 7:30 – 19:00-ig, valamint szombaton 8:00-13:00-ig.

1993 novemberében nyitott a gyógyszertár, kezdetben Egyéni Vállalkozóként, majd 2008 májusától a Péceli Szent Korona Patika Kft. ügyvezetőjeként irányítom a gyógyszertárat.

A családias légkör, segítőkész hangulat kivetül a munkánkra, és a betegek is érzik, hogy itt nem csak kiszolgálják, hanem meg is hallgatják őket, tanácsot kapnak, jó szót, ami a mai világban szinte hiánycikk lett.

A  hagyományos gyógyszerek, kötszerek, gyógyászati segédeszközök mellett, tartunk gyógytermékeket, vitaminokat, étrendkiegészítőket, baba, fog, hajápolási cikkeket, vérnyomás, vércukor-mérőket, kozmetikumokat, továbbá minden egyéb terméket is próbálunk beszerezni amire igény mutatkozik.

szentkorona.gif